Mijn Pretium

Uw persoonlijke gegevens
en instellingen online

Wachtwoord vergetenInloggen

Thuisbellen

Betrouwbaar thuisbellen over het vaste telefoonnet, net zoals u gewend bent. U kunt vertrouwen op de beste kwaliteit en service, en ontvangt een helder overzicht van al uw telefoonkosten. Het grote verschil: u belt voordeliger!

Betrouwbaar

Met Pretium belt u thuis zoals u altijd al gewend bent: over het vaste netwerk van KPN. Net als talloze andere Nederlanders die daar zeer tevreden over zijn en geen enkele behoefte hebben aan nieuwe technieken. Logisch, want de betrouwbaarheid van het vaste net is nog altijd onovertroffen. U bent altijd bereikbaar en de verbindingen zijn uitstekend.

Pretium dient: “... de aansluiting door te verkopen aan eigen eindgebruikers en hiervoor zelf de rekening te versturen; bij deze variant zijn aanbieders niet in staat aansluitingen en bijbehorende diensten aan te bieden die anders zijn dan de aansluitingen en diensten die KPN op de retailmarkt levert. (...) Zij kunnen aansluitingen aanbieden aan hun eigen eindgebruikers, geheel identiek aan hoe KPN deze levert. Dit betekent dat in deze vorm een beperkt aantal systemen dient te worden opgezet of veranderd. Hierdoor worden de kosten beperkt.” (Vaste Telefoniebesluit 2008 van de OPTA)

Voordelig

Nu weet u meteen hoe wij precies hetzelfde abonnement als KPN kunnen aanbieden met meer voordeel voor u. Uw abonnement is voordeliger dan het vergelijkbare abonnement van KPN en daardoor gaan de maandelijkse telefoonkosten  sowieso omlaag. 

U bespaart bovendien op de gesprekskosten. U belt met Pretium gratis in dezelfde periodes als met uw vorige abonnement, zowel naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland (m.u.v. servicenummers) als naar vaste nummers in de 80 meest gebelde landen. Voor de overige gesprekken profiteert u van onze lagere tarieven, met name voor bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Bovendien is ons starttarief lager dan bij KPN.

Pretium is simpelweg voordeliger. En u hoeft geen tarieven te bestuderen of aan het rekenen te slaan om u daarvan te overtuigen. Want wij garanderen het, zwart op wit, met de Pretium Garantie Bellen: u belt elke maand goedkoper met Pretium dan met het vergelijkbare abonnement van uw vorige aanbieder, anders krijgt u dubbel het verschil terug (m.u.v. servicenummers). 

Pretium Garantie Bellen

Gemak

U heeft bij Pretium het gemak van één overzichtelijke factuur met specificatie voor zowel uw abonnement als uw gesprekskosten. En natuurlijk handige extra’s zoals Nummerweergave en Wisselgesprek. 

Gewaardeerde klantenservice

Uit onderzoek blijkt dat onze abonnees meer waardering hebben voor onze klantenservice dan abonnees van KPN voor de service van hun helpdesk. Dus mocht het een keer nodig zijn: onze medewerkers helpen u snel, vriendelijk en vakkundig. Zoals het hoort. De klantenservice is bereikbaar via 0900 - 1637 000 (gebruikelijke belkosten) van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 18.00 uur.